Lovas szakterület

Nagy jártassággal rendelkezünk lovas létesítmények tervezésében, lovaspályák építésében. Vállaljuk, komplex gondolkodás alapján új vagy meglévő lovardák funkcionális, építészeti és kertépítészeti tervezését.

Pályázatokhoz elkészítjük a megvalósíthatósági tanulmányokat, tervdokumentációkat és költségkalkulációkat.
A világ egyik vezető lovardatalaj építő cégének az Otto Sport- und Reitplatz GmbH. –nak a hivatalos magyarországi képviseletét látja el a PannonExpert Kft.. Ügyfeleinknek a számukra legkedvezőbb technológiai megoldás kiválasztásához többfajta pályaszerkezetre tudunk ajánlatot adni. Igény szerint a teljes körű tervezés és kivitelezéstől, az önerős megvalósításhoz történő anyagbeszállítás és kivitelezés felügyeleten át lehet választani a szolgáltatásainkat. Az OTTO cég több mint 5500 pályát épített a Világ minden kontinensén, mely garanciát jelent a legmagasabb szintű minőségre.

Tasnádi Gábor építészmérnöktől lovardatervezés témában több mint 30 szakcikket olvashattak a Lovas Nemzet újság oldalain. A közel 30 éves lovas szakmai múlt (válogatott versenyző és szakvezető), sportszakmai és építészeti tapasztalatit ötvözve szolgáljuk az ügyfeleinket.