Magán ügyfeleknek

Hazánkban egyre több az olyan magán megrendelő, akik az építkezés előkészítését a telekvásárlástól a kivitelezés felügyeletéig szeretnék szakemberre bízni. Cégünk teljes körű ügyféloldali szaktanácsadást és képviseletet biztosít az beruházás teljes életciklusára.

Szakvéleményt készítünk a telek vagy épület vásárlásához. Elkészítjük az előzetes beépítési koncepciókat, vagy átalakítási terveket. Komplex gondolkodás mentén egyszerre tervezzük a külső és belső tereket: az épületet, a belsőépítészetet és a kertet. A kivitelező kiválasztásában közreműködünk, lebonyolítjuk a tendereztetést. A kivitelezés során műszaki ellenőrzést végzünk és segítjük a pénzügyi elszámolásokat.
Általában az első építkezés után jönnek rá a családok, hogy menyi bosszúságtól, többletköltségtől óvhatták volna meg magukat, ha az elejétől szakembert vonnak be a munkába, aki felelőséggel végigkíséri a teljes beruházást. Általában egy család életében egy építkezés hosszútávra szóló beruházás és akár több generáció munkájának gyümölcse kerül befektetésre. Ezért ajánljuk mindenkinek az alapos, időben történő előkészítést mely mindig többszörösen meghozza az eredményét.